Bona Sento

Take your pleasure seriously!

Massage, bewustwording en seksualiteit

Seksualiteit

Binnen deze tak wil ik zowel individuelen als koppels begeleiden.

Seksualiteit en intimiteit gaan voor mij hand in hand en veiligheid (grenzen en Consent) heeft prioriteit.

Ik bied verschillende soorten coaching aan voor mannen en vrouwen: eye-gazing, ademhalingstechnieken, knuffelsessies, het aanleren van technieken voor Zelf-liefde en zelf-beminning volgens het Taoïsme (release, MM, borstverzorging, ...), vrouwen terug naar hun bekken brengen (womb rituelen), uitgebluste seksualiteit binnen het koppel terug aanwakkeren en zoveel meer.

Ik zal rond dit thema allerhande workshops, éénmalige cursussen en trajecten, laten ontstaan, die ik zal bekendmaken via mijn Facebook pagina.

Telkens wordt een handig naslagwerkje voorzien om thuis verder te oefenen. Ook een online cursus met E-book behoort tot de mogelijkheden.

Ik zal, waar mijn kennis tekort schiet, doorverwijzen. Ikzelf wil mij vooral op het praktische aspect richten.

Individueel

Vrouwen, zowel als mannen kunnen komen bijleren over hun eigen seksualiteit en/of die van hun eventuele partner.

Ik bied lessen aan, gaande van anatomie van de geslachtsorganen, hoe mekaar verwennen (hand en blow job, tips en tricks bij vrouwen), allerhande Taoïstische technieken om de eigen seksualiteit te verbeteren (gebruik van een yoni ei, MM), moeder-dochter momenten (viering 1e menstruatie, rode tent), oeroude rituelen (Rite of the Womb), tot gebruik van hulpmiddelen (penisring) en ...

Kortom alles wat rond het seksuele leven draait, is bespreekbaar en kan aangeleerd worden.

Waar nodig verwijs ik door uit mijn uitgebreide netwerk.

De aangeboden cursussen zijn te vinden op Facebook.

Zit je met vragen? Neem gerust contact

Intimacy and sex Boost Traject

Ik neem in dit traject koppels, die al geruime tijd samen zijn en waar het seksleven op een laag pitje staat, of jonge koppels, die wel wat inspiratie kunnen gebruiken, of eender wie, die vindt dat zijn intieme- en seksleven wel een boost, wat inspiratie kan gebruiken, mee gedurende minstens 14 weken.

Ik werk met één koppel per traject.

7 keer samenkomen in het leslokaal, 2 maal telefonisch contact van een half uur, huiswerkbegeleiding, een dagboek, een introductieworkshop als toemaatje, een erotisch getint bezoekje ergens in het land en vanuit mijn uitgebreide netwerk sta ik in contact met mensen, die individueel aangepaste workshops organiseren.

Na dit traject zijn jullie klaar je seksleven verder pikant en interessant te houden, om de sleur binnen en buiten de slaapkamer aan te pakken en zo jullie intimiteit te verhogen.

Ik wil jullie graag verwelkomen!