Bona Sento

Take your pleasure seriously!

Massage, bewustwording en seksualiteit

Mijn massages

Mijn massages zijn gebaseerd op de Taoïstische en Tantrische praktijken. Dit houdt in dat ik gebruik maak van heel zachte aanraking met lange halen over de meridianen, dat ik werk op de chakra's en er lichte druk uitgeoefend wordt op zekere triggerpoints. De massages gebeuren naakt, alhoewel ik me vanzelfsprekend aanpas indien je grenzen anders zijn, en zijn bedoeld om seksuele energie te transformeren naar levensenergie.

De reden om op deze manier te masseren is omdat er zo meer hormonen vrijgemaakt worden, omdat de massage zo meer impact heeft op het welbevinden. 

Tijdens de massage speelt de ademhaling een grote rol omdat er hierdoor een veel dieper genieten plaats vindt. Ik leer je deze transformatieseksualiteit aan!

De Taoïsten gebruiken deze techniek omdat bij een man de energie letterlijk naar buiten "schiet", hij ejaculeert. Als hij leert zijn energie binnen te houden, zodat hij deze opnieuw kan gebruiken, wordt hij orgastischer, een betere minnaar en vitaler. Welke man wil dit niet?

Bij vrouwen gebeurt dit al gedeeltelijk vanzelf, zij kunnen nog leren de energie te verzamelen en te laten circuleren, waardoor ze vitaler, wijzer en sappiger worden.

Ik werk, als vrouw, het liefste met mannen omdat de Taoïsten en ikzelf geloven dat de energieën dan meer in balans zijn, het principe van Yin en Yang.

Ik ken echter alle technieken voor vrouwen, ik ben er zelf één, zodat ik ook vrouwen en (gelegenheids-)koppels kan begeleiden in deze oude wijsheden.

Tao Tantra Massage aan mannen en/of vrouwen

Ik werk enkel op afspraak en om die te maken, verkies ik een telefonisch contact (enkel met herkenbaar nummer a.u.b.), dat ik tevens gebruik als intake gesprek en waar duidelijk wordt wat je exact mag verwachten. Mail vind ik afstandelijker.

Bij binnenkomst, hebben we eerst een gesprek, waar ik meer uitleg geef over de techniek en waar grenzen en wensen (Consent) besproken worden. Vervolgens neem je een douche (handdoek en zeep aanwezig), doe je een omslagdoek (pareo's aanwezig) om en ontvang ik jou in de ruimte, waar we een meditatie doen om de I-kracht te stimuleren. De I-kracht is een zachte kracht en zorgt ervoor dat je een zachter mens wordt en dat alles beter lukt. We gebruiken deze meditatie tevens om de specifieke ademhalingstechniek aan te leren. Daarna ontdoen we ons van de pareo, zodat we beiden naakt zijn (gelijkwaardigheid), als dit zo afgesproken werd.⠀⠀

Daarna neem je plaats op een futon (dunne matras) en begin ik jouw rugzijde te masseren, met warme neutrale olie. Ik prikkel je daarbij reeds licht, indien zo overeen gekomen, raak ik je ook intiem aan. De massage gaat verder langs de voorzijde en de seksuele energie wordt verder opgebouwd. 

Dan masseer ik je intiem, waarbij je de aangeleerde ademhalingstechniek kan gebruiken om jouw seksuele energie te verspreiden, waardoor meervoudig orgasme mogelijk is, eventueel zelfs, op de Oosterse manier, zonder ejaculatie, alhoewel ook welkom. De Taoïsten deden dit om meer levensenergie te verkrijgen. Jij kan dit ook leren!

Vanzelfsprekend wordt geen intieme massage gegeven als dit zo afgesproken werd. Ik houd me strikt aan de Consentregels.

Na de massage kan je nog even bekomen, neem je terug een douche om de olie af te spoelen en evalueren we nog even bij een drankje.

Dit geheel duurt minimaal 2 uur, kan gerust uitlopen tot 3 uur.

Voorzie die tijd, raad ik je aan, om jezelf te verwennen en ten volle te genieten, waardoor je als herboren terug vertrekt.

Jij komt om te genieten, ik geef; het is niet toegestaan mij aan te raken. Mocht het verlangen er zijn, kan het bijdragen aan jouw persoonlijkheidsontwikkeling om dit te (h)erkennen, maar er niet in mee te gaan, met andere woorden "een veilige man" te worden.

Workshop Tao Tantra Massage basis in 5 keer voor (gelegenheids-)koppels

Ik leer jullie in 5 lessen (20u) de Tao Tantra massage aan, op een manier dat je als koppel meer erotiek in jullie liefdesspel kan brengen of dat je als (gelegenheids-)koppel leert jouw (toekomstige) partner erotisch te verwennen.
Workshop 1: aanleren rugzijde
Workshop 2: aanleren voorzijde
Workshop 3 en 4: aanleren intiem van man en vrouw
Workshop 5: herhaling, variaties en samenvoeging tot een liefdesspel
Best is om thuis veel te oefenen zodat jullie de handelingen goed onder de knie krijgen.

Deze reeks kan uitgebreid worden met de reeks vervolmaking.

Workshop Tao Tantra vervolmaking in 3 keer voor (gelegenheids-)koppels

In deze reeks krijgen jullie de gelegenheid kennis te maken met oude Taoïstische en Tantrische technieken, waarbij gebruik gemaakt wordt van de seksuele energie om meer levensvreugde te verkrijgen en om een intiemere band binnen jullie relatie te creëren.

Workshop 6: uitleg en aanleren techniek voor het squirten van de vrouw

Workshop 7: uitleg en aanleren techniek voor het meervoudig orgasme van de man

Workshop 8 (met coïtus): uitleg en aanleren van circulaire ademhaling, Big Draw, "geheime taal" tijdens Yab-Yum

Extraatje: uitleg techniek "transformatieseksualiteit"

Een handboek met gedetailleerde beschrijving en veel beeldmateriaal krijgen jullie aangeboden indien ingeschreven wordt voor de volledige reeks van 5, een addendum over de vervolmaking wordt aangeboden indien deze reeks ook gevolgd werd.